Nielen Slovensko, ale žiadna krajina nedokáže mať naraz anglosaské dane, škandinávske výdavky a balkánsku korupciu“. - Pobudová, Daniela, 1982-
Recenzia knihy: Svet podľa Filka. Kniha je zbierkou Filkových vybraných textov, rozhovorov či blogov, v ktorých sú predložené jeho ašpirácie v snahe o lepšie Slovensko.