Čísla, ktoré nás zaujali 86% - Dujava, Daniel
Z iniciatívy indického premiéra Narendra Mondiho jedna z najväčších krajín sveta stiahla z obehu päťsto a tisícrupiové bankovky čo predstavuje 86% hotovosti.