Binárna logistická regresia - Hanák, Róbert, 1979-
Binárna logistická regresia vyjadrená rovnicou. Pravdepodobnosť akceptovania podnikateľských zámerov. Sprievodca binárnou logistickou regresiou. Výsledok binárnej logistickej regresie.