Pozemkové úpravy na Slovensku a možnosti modelovania krajiny - Muchová, Zlatica
Súčasný stav projektovania pozemkových úprav - stručný prehľad. Projekčné činnosti v projektoch pozemkových úprav. Hlavné východiská pri modelovaní krajiny.