Macron Úniu nesklamal - Pressburg, Adrian Peter
Dvaja finalisti francúzskych prezidentských volieb - nezávislý kandidát Emmanuel Macron a šéfka Národného frontu Marine Le Penová. Osobnosti s diametrálne odlišnými predstavami o tom, kam má smerovať piata republika. E. Macron a prehlbovanie európskej integrácie. Úsile M. Le Penovej v oblasti Európskej únie, obchodu, migrácie, sociálnej sféry a bezpečnosti.