Ako môže vyzerať Trumpov múr - Garaj, Patrik
Otázka hranice medzi USA a Mexikom ako silný motív v predvolebnej kampani Donalda Trumpa. Prísľub vybudovania nepriechodného múru. Návrhy firiem a architektov, ktorí sa zapojili do štátneho tendra na stavbu hranice.