Změny v mezinárodním obchodu a světové výrobě ve světle nových trendů globalizace - Neumann, Pavel
Základný rámec a povojnová interpretácia globalizácie. Posuny globalizačného procesu v priebehu druhej vlny. Nové scénare globalizácie. Príčiny zmien medzinárodného obchodu. Zmeny medzinárodnej výroby.