Motivace zaměstnanců – od teorie k praxi - Heroutová, Pavla
Možnosti praktického pochopenia motivácie zamestnancov. Riešenie otázok týkajúcich sa aspektov, ktoré sú dôležité pre zamestnancov a zohrávajú úlohu motivátorov. Motivačné preferencie a motivačný profil.