Výskum a vývoj na Slovensku, v Dánsku a Fínsku z pohľadu Stratégie Európa 2020 - Tkáč, Michal, 1958-
Výdavky na výskum a vývoj vo vybraných krajinách. Štruktúra hrubých domácich výdavkov na výskum a vývoj.