Politická elita sa zbláznila - Obradovič, Filip
Rozhovor s Radom Baťom poradcom prezidenta Andreja Kisku. Rozhodnutie Andreja Kisku nekandidovať v parlamentných voľbách. Srdcové záležitosti prezidenta - zdravotníctvo a školstvo. Kategorický postoj prezidenta ku kotlebovcom. Zabránenie radikalizácii spoločnosti. Nedôvera verejnosti k politike, rezignovaná zlosť nad dlhodobo neriešenými problémami.