Conflicting and competing roles and expectations: the conundrum of failing social work students on placements - Higgins, Martyn
Súčasná reforma vzdelávania v sociálnej práci a obavy týkajúce sa vhodnosti študentov na povolanie sociálny pracovník. Zlepšenie kvality študentských stáží a hodnotenia študentov o umiestnení zdôraznené Radou pre sociálnu reformu.