Consequences of the modernization of society and possible coping mechanisms, with an example from Italy - Ulčáková, Slávka
Výsledky projektu Študentská grantová štúdia s názvom Využitie sociálnej práce v talianskych sociálnych družstvách poskytujúcich sociálne služby s cieľom objasniť pracovnú definíciu implementovanej sociálnej práce. Téma sociálnej a solidárnej ekonomiky v talianskych sociálnych družstvách.