Articles current research trends in social work from the demands submitted to CNPq - Mendes, Jussara Maria Rosa
Analýza súčasných výskumných trendov v sociálnej práci z požiadaviek predložených v roku 2005 pre vedecký a technologický rozvoj. Diskusia o nespochybniteľnom vzťahu medzi výskumom, sociálnymi požiadavkami a tvorbou poznatkov v sociálnej práci.