Účtovanie odvodov u konateľov, spoločníkov, členov štatutárnych orgánov a iných orgánov poberajúcich odmenu za výkon funkcie - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovanie a výpočet povinného sociálneho a zdravotného poistenia u konateľov, spoločníkov, členov štatutárnych orgánov a iných orgánov poberajúcich odmenu za výkon funkcie.