Customer satisfaction with quality of products of food business - Suchánek, Petr
Meranie spokojnosti zákazníkov s kvalitou produktov potravinárskych spoločností v ČR. Určenie faktorov, ktoré majú najväčší vplyv na spokojnosť zákazníka. Potvrdenie blízkych vzťahov medzi vnímanín kvality a úrovňou splnenia požiadaviek.