Financial integration before and after the crisis: euler equations (re)visit the European Union - Globan, Tomislav
Zriedkavé aplikácie niekoľkých typov testov Eulerovej rovnice na odhad stupňa finančnej integrácie 28 krajín EÚ s eurozónou. Analýza je vykonaná samostatne pre bezrizikové a rizikové aktíva na troch typoch finančných trhov (dlhopisové, akciové a peňažné trhy).