Vývoj právnej úpravy vedúci k integrácii regulácie finančného sprostredkovania a finančného poradenstva - Slezáková, Andrea, 1980-
Vykonávanie činnosti podľa osobitných sektorových predpisov. Náčrt vybraných aspektov právnej úpravy sprostredkovania investičných služieb a sprostredkovania poistenia a sprostredkovania zaistenia. Fyzické a právnické osoby, ktorých činnosť nebola regulovaná finančnoprávnymi normami.