Nástroje produktovej politiky a technické normy zamerané na zvyšovanie kvality - Jurkovičová, Lujza
Nástroje na zvyšovanie výroby environmentálne vhodných výrobkov. Nastavenie správnej ceny produktu tak, aby efekty, ktoré zanecháva na životnom prostredí boli odrazené v cene. Európska štandardizácia a jej úloha pri ochrane životného prostredia a podpore trvalo udržateľného rozvoja. Podporné nástroje produktovej politiky. Vybrané technické normy s vplyvom na zvyšovanie kvality.