Systém pravidelného povinného a nepovinného očkování dětí v České republice - Tručková, Zdeňka
Definovanie pojmu imunita. Očkovanie a jeho ciele. Očkovacia látka, prehľad očkovacích látok v Českej republike. Pravidelné povinné očkovanie detí v Českej republike. Nepovinné očkovanie detí. Prínosy a riziká očkovania detí.