Valuation standards for insurance companies in the financial theory - Hrdý, Milan
Zhodnotenie výskumu rôznych publikovaných stanovísk k oceňovaniu poisťovne, analýza a posúdenie ich aplikácie v praxi. Predstavenie modelov oceňovania poisťovne.