Public support for small and medium-sized enterprises on European Union internal market in the context of new block exemption - Mynarzová, Monika
Analýza vybraných aspektov verejnej podpory malým a stredným podnikom a pravidlá štátnej pomoci v Európskej únii s dôrazom na oblasť nového všeobecného nariadenia o skupinových výnimkách. Štátna pomoc pre MSP v členských štátoch Európskej únie v súlade s nariadením Komisie č. 651/2014, v ktorom sa uvádzajú určité kategórie pomoci s vnútorným trhom.