Evropské centrum automobilového průmyslu a možnosti posílení jeho konkurenceschopnosti - Vošta, Milan
Štatistická analýza konkurenieschopnosti automobilového priemyslu na národnej úrovni a analýza dlhodobých trendov v krajinách Európskej únie.