Turisti z rusky hovoriacich krajín na Slovensku a ich spotrebiteľské správanie - Šebová, Elena
Všeobecne o spotrebiteľskom správaní návštevníkov v cestovnom ruchu. Motivácia účasti na cestovnom ruchu. Cieľové miesto. Vplyv kultúrnych faktorov na spotrebiteľské správanie. Spotrebiteľské správanie návštevníkov z rusky hovoriacich krajín (Bielorusko, Ukrajina, Ruská federácia) v cestovnom ruchu na Slovensku.