Hodnotenie práce manažérov sieťových hotelov - Vetráková, Milota
Hodnotenie efektívnosti práce manažérov. Efektívnosť práce manažéra spojená a dosahovaním cieľov, rastom tržieb hotela, zvyšovaním podielu na trhu, maximalizáciou zisku, hospodárnosťou, dosahovaním nízkych nákladov a malých strát pri rovnakom výsledku. Výsledky skúmania efektívnosti práce manažérov sieťových hotelov nadnárodných spoločností.