Corporatte social responsibility as an element of cooperation between non-governmental organisations and local companies - Kogut, Justyna
Spolupráca medzi podnikateľským sektorom a mimovládnymi organizáciami. Modely rozvoja tohto typu spolupráce. Charakteristika mimovládnych organizácií. Koncepcie podnikovej sociálnej zodpovednosti. Prípadové štúdie.