Analysis of Business Model of Start-ups - Slávik, Štefan, 1955-
Start-up ako atraktívna forma podnikania. Obchodné modely začínajúcich podnikov, ktoré prechádzajú cez metamorfózy Obchodný a investičný cyklus a úroveň ich vývoja a funkčnosti.