Herausforderungen an das Finanzmanagement bei der PostMerger-Integration - besondere Berücksichtigung der Transaktion vom Tier1 zur Tochtergesellschaft eines OEM - Barth, Martin, 1991-
Vymedzenie pojmov - problémová situácia, presnejšia definícia databázy a presné vymedzenie predmetu vyšetrovania.