Management Skills in Working with Information - Bolek, Vladimír, 1988-
V spoločnosti založenej na vedomostiach nie je možné efektívne prijímať rozhodnutia bez toho, aby sme boli schopný vyhľadávať, spristupňovať a spracovávať informácie. Informačná gramotnosť je pre mnohých veľmi dôležitá najmä v riadiacích pozíciách. Preto sú súčasné požiadavky na informačnú gramotnosť neoddeliteľnou súčasťou kvalifikácie manažérov na rôznych úrovniach riadenia.