<The> Occurrence of Anxiety Disorders amongst Managers Working in the Field of Personnel Marketing - Matkovčíková, Natália, 1982-
Definície a liečba úzkostných porúch. Požiadavky správcovskej kompetencie ako jedna z príčin úzkostných porúch. Manažérske kompetencie v osobnom marketingu a ich vnímanie spoločnosťou. Manažment na Slovensku.