Innovative business model using the idea of fair-trade - Kulig Moskwa, Katarzyna
Súčasné podniky hľadajú spôsoby, ako zvýšiť svoju konkurencieschopnosť na trhu. Jedným zo spôsobou, ako to urobiť, je zaviesť inovácie sociálneho charakteru. Udržateľný rozvoj v organizácii sa prejavuje v stratégii spoločenskej zodpovednosti. Jeden z jej prvkov upriamuje pozornosť na filozofiu fair trade.