Lidské zdroje v dynamickém modelu muzea - Půček, Milan Jan
Teoretické východiská systémovej dynamiky v nadväznosti na ekonomický život múzea. Muzejníctvo ako oblasť produkcie služieb. Modely služieb a návštevnosť múzea. Základné procesy pri riadení ľudských zdrojov.