Stárnutí populace České republiky a věkové stereotypy - Surynek, Alois
Demografický proces starnutia populácie v ČR. Dôsledky a niektoré problémy na trhu práce, ktoré so starnutím populácie súvisia. Analýza možných stereotypov vo vzťahu k seniorom na pracoviskách.