Zákon o registri partnerov verejného sektora s komentárom - Bonek, Martin
Zákon č. 315/2016 Z.z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 38/2017 Z.z. Zákon upravuje zriadenie registra partnerov verejného sektora, údaje zapisované do registra, postup pri zapisovaní údajov, pri zápise zmeny zapísaných údajov a výmaze zapísaných údajov, pri overovaní údajov zapisovaných do registra a sankcie za porušenie povinností ustanovených týmto zákonom.