Mzdová politika v kontextu nabídky práce v ČR - Píchová, Romana
Časté zmeny v mzdovej politike a zhodnotenie vplyvu týchto zmien na rozhodovanie ľudí o zapojení sa do pracovného procesu v Českej republike.