Technologie, která učí baterie dýchat - Kozubík, Libor
Batérie založené na princípe reakcie lítia a kyslíku môžu byť modernou technológiou pri skladovaní elektriny pre elektromobily. Stručný súhrn problematiky týkajúcej sa lítium – vzduchovej technológie z pohľadu výskumníkov IBM.