Podnikateľská činnosť škôl a školských zariadení - Konečná Veverková, Ingrid
Problematika podmienok vykonávania podnikateľskej činnosti škôl a školských zariadení, ktorá nesmie byť v rozpore s hlavnou činnosťou školy alebo školského zariadenia. Pravidlá vykonávania podnikateľskej činnosti škôl a školských zariadení.