Koordinátor prevencie - Emmerová, Ingrid
Nárast problémov, rizikového správania a sociálno-patologických javov u žiakov základných a stredných škôl. Prevencia, ktorá je dominantným výchovným a socializačným činiteľom a zároveň plní viaceré funkcie. Každodenná práca učiteľov.