Bratislava hľadá svoj príbeh - Horváthová, Jarmila
Problematika zviditeľnenia Bratislavy. Činnosť Oblastnej organizácie cestovného ruchu v Bratislave - Bratislava Tourist Board (BTB). Pozitíva mesta ako destinácie v cestovnom ruchu. Konkurenčná Viedeň a Budapešť. Využitie potenciálu.