Globalizácia, migrácia a trh práce - Kahanec, Martin, 1977-
Niektoré hlavné hľadiská trhu práce v súvislostiach globalizácie a migrácie pracovných síl, ako aj silnejúcej svetovej hospodárskej krízy. Cieľom príspevku však nie je kauzálne analyzovať pozorované vzťahy.