Výskum štruktúry a hodnoty neplatenej práce v domácnostiach na Slovensku - Kaščáková, Alena
Problematika neplatenej práce v domácnostiach na Slovensku. Opis dátového zdroja a definícia neplatenej práce a opis činností, ktoré sa považujú za neplatenú prácu.Výsledky analýzy neplatenej práce z pohľadu rodových rozdielov a mimoekonomické a geografické aspekty neplatenej práce.