Prečo by mali byť obaly "Packaging" piatym P marketingového mixu?
Rozvoj všetkých dostupných kanálov a formátov predaja tak, aby bol schopný reagovať na meniace sa potreby zákazníkov a zachovať si ich lojalitu. Prednosti SRP (Shelf Ready Packaging). Predajná sila a správny dizajn unikátneho obalu.