Jasná správa o každom grame - Molný, Radoslav
Označovanie výrobkov etiketou uhlíkovej stopy. Cieľom označenia výrobkov s uhlíkovou etiketou, je pomoc spotrebiteľom, aby sa vedeli na trhu správne orientovať, ktorá spoločnosť prispieva k redukcii uhlíkových emisií. Schéma procesov tvoriacich životný cyklus produktu.