Improving project management performance through capability maturity measurement - Miklošík, Andrej
V súčasnosti čoraz viac organizácií mení svoju organizačnú kultúru smerom k orientácii na projekty. Pre každú organizáciu je veľká výzva neustále zdokonaľovanie procesov projektového manažmentu s cieľom zvýšiť kvalitu výstupov a spokojnosť zákazníkov. Meranie splatnosti implementácie riadenia projektov môže v tomto úsilí pomôcť tým, že poskytne hodnotný rámec na zlepšenie výkonnosti. Výsledky výskumu v oblasti IKT na Slovensku pomocou štandardizovanej metodiky.