Po stopách hodvábu - Marianyi, Peter
Historická hodvábna cesta, jej význam a odkaz minulosti pre budúcnosť. Aktuálnosť efektívneho prepojenia Číny s Európou. Politika, diplomatická iniciatíva a doplnenie existujúcich dopravných prepojení.