Crowfunding: plávajte s davom - Marianyi, Peter
Netradičné formy financovania, ktoré sú stále populárnejšie najmä medzi mladými ľuďmi a súkromnými podnikateľmi. Najrozšírenejšie formy crowdfundingu. Nové modely financovania a výhody pre investorov.