Integrovaný regionálny operačný program - Rudolf, Ján, 1977-
Prezentácia operačného programu, ktorý je určený pre samosprávu. Ide o Integrovaný regionálny operačný program (IROP). Riadiacim orgánom tohto operačného programu je Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (ďalej len „ministerstvo“), to znamená, že každý projekt pre obec, resp. mesto je schvaľovaný na tomto ministerstve a po schválení starosta alebo primátor podpisuje zmluvu s týmto ministerstvom. Preto je dôležité, aby zástupcovia samosprávy sledovali príslušné webové stránky a po vyhlásení výzvy podali žiadosť o Nenávratný finančný príspevok na svoj projekt. Na tento operačný program je určených z Európskeho fondu regionálneho rozvoja viac než 1,7 mld. eur, čo spolu s národným spolufinancovaním predstavuje celkovú alokáciu na tento operačný program viac než 2,1 mld. eur.