[Interpretácia štatistiky a dát] - Labudová, Viera, 1958-
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá je určená predovšetkým pre študentov kurzu štatistiky a prináša nilen množstvo teoretických poznakov ale aj ich aplikáciu na celom rade praktických príkladov.