Budúce veľké firmy by mali viac inovovať - Jesný, Martin
Nízky počet stredne veľkých podnikov ako jeden zo štrukturálnych problémov slovenského priemyslu. Najväčší počet pracovných miest v malých a stredných podnikoch. Finančná záťaž podnikania. Možnosť odpisu časti nákladov na výskum a vývoj. Daňovo-odvodové zaťaženie. Vývoj počtu MSP v SR (2008-2016).