Hodnocení rizik praní peněz a financování terorismu - Bábová, Tereza
Zdroje rizikových faktorov u klienta a povinnosť finančných inštitúcií stanoviť rizikový profil klienta od začiatku obchodného vzťahu a v priebehu ho podľa zistených informácií aktualizovať. Hodnotenie rizík s ohľadom na pranie (špinavých) peňazí a financovania terorizmu, prípadne na financovanie a šírenie zbraní hromadného ničenia.