Ďalšie znižovanie úrokových sadzieb pri hypotékach nevidím ako rozumné - Houdek, Tomáš
Rozhovor s generálnou riaditeľkou a predsedníčkou predstavenstva OTP Banky, Zitou Zemkovou, o problematike úverovania a prístupe OTP Banky ku svojim klientom ako aj o situácii na slovenskom bankovom trhu.